Byg din campingvogn
Hobby Ontour

Vore dages ungdom elsker luksus

Ferie med lethed - den nye Hobby ONTOUR er skabt uden unødvendig ballast og ud fra princippet: Lidt er mere. Ontour er letter end lyset. Ingen unødvendige ballast, men alt er vigtig. Ontour er din idelle rejsekammerat, som altid er der for dig. den kompakte ONTOUR er derfor velegnet til mindre biler.

Byg din egen Hobby Ontour her
Hobby De Luxe

Definitionen af ordet FRIHED

Den frihed og luksus man oplever på camping gør ferie formen mere og mere populær. En HOBBY DE LUXE er et godt valg til familier af enhver størrelse. DE LUXE modellen, har et ungt og moderne dessign der passer godt til den moderne familie.
Et lyst og indbydende miljø på hjul sikrer et trygt "derhjemme" ligegyldigt hvor i verden man befinder sig. Den familievenlige DE LUXE fås i 12 forskellige indretninger. 

Byg din egen Hobby De Luixe her
Hobby De Luxe Edition

En smuk ting er en evig glæde

HOBBY DE LUXE EDITION henvender sig især til de campister, der går op i et moderne og sporty design, og med enkle toner af rødt. Der er LED lysbånd i loftet og ved skabene, som giver en hyggelig belysning.
 Den nye HOBBY DE LUXE EDITION  er det nyeste skud på HOBBY- stammen, og er skabt til at være på farten.

Hobby Excellent

At rejse er at leve

Hobby EXCELLENT er den perfekte rejsevogn til ethvert behov -  også til tosomhed. Den bliver dit andet hjem. Derfor har EXCELLENT den perfekte blanding af funktionalitet og komfort, for at give dig den mest optimale ferie. EXCELLENT har et utrolig flot design. Med EXCELLENT får du en moderne og komfortabel campingvign.Det gennemgribende standartudstyr gør denne serie til den mest efterspurgte. Hobby EXCELLENT fås i 12 forskellige indretniger. 
Hobby Prestige

Fornuft og lykke er ikke en umulig kombination

En Hobby PRESTIGE  er en ægte kklassiker med mange år på bagen. Den er skabt til dine mine og vores børn,m og er indbegrrebet af plads. PRSTIGE modellen, er en tidsløs klassiker. Vognen er fyldt med kvalitetsløsninger og en utrolig komfort, der samlet set giver dig de bedste forudsætninger, for at have den perfekte campingferie. Hobby PRESTIGE fås i 12 forskellige indretninger og flere forskellige stofmuligheder. 

Byg din egen Hobby Prestige her
Hobby Premium

At rejse er at leve

Velkommen til overklassen. Hobby PREMIUM har vundet adskellige priser for sit design og vækker til stadighed opsigt ligegyldigt hvor den befinder sig. Hobby PREMIUM er kongen over alle campingvogne og fås i 6 forskellige indretninger og flere forskellige stofmuligheder. 

Byg din egen Hobby Premium her
Hobby Landhaus

Tilfredshed er naturens rigdom

LANDHAUS. - Ud i naturen til de blomstrende enge og de grønne skove. Et LANDHAUS er skabt til romantikerne og er charme hele vejen igennem.
Byg din egen Hobby Landhaus her
Antons Campingcenter - Falkevej 1 - 6920 Videbæk - Tlf. +45 96 94 92 20 - Fax +45 97 17 33 43 - anton@antonscamping.dk - www.antonscamping.dk